Om oss.

Om oss.

Cityglas är en ledande aktör som erbjuder hållbara och innovativa glas- och fasadtjänster inom byggentreprenader för både nyproduktion och renovering av fastigheter.

Varför?

Cityglas skapar enkelhet och trygghet för våra kunder genom att erbjuda specialistkunskap och skräddarsydda helhetslösningar med glas som en central del.

Hur?

Cityglas är med i hela processen från projektering till överlämning och under garantitid.

Vad?

Cityglas har lång erfarenhet av att genomföra säkerhetsprojekt inom skottsäkerhet och bomb-klassning, samt energiuppdateringar. Vi kan erbjuda allt inom partier och glas oavsett om det gäller aluminium, trä eller stålpartier. Vi har egen tillverkning och specialproduktion inom både aluminium och trä, samt väl inarbetade partners inom stål. Detta gör att vi kan hjälpa er med alla typer av entreprenader – stora som små.

Eftersom vi har arbetat med hög-klassade säkerhetsprojekt har vi rutiner och kunskap om hur SUA-klassade projekt hanteras.

Våra ledord.

Kvalitet:
På Cityglas strävar vi efter att alltid leverera glaslösningar av högsta kvalitet till våra kunder. Med vår kompetens och erfarenhet inom glasbranschen har vi den samlade kunskapen som krävs för att kunna erbjuda både standard- och skräddarsydda glaslösningar. Vi tror på att göra det man är bäst på. Därför har vi specialister på företaget inom olika delar. Vi jobbar även med branschens ledande leverantörer. På så sätt kan vi ta oss an projekt, stora som små – utan att tumma på kvalitén.

Lösningsorienterade:

Vi är måna om att alltid möta våra kunders behov på bästa sätt och leverera ett slutresultat som överträffar förväntningarna. Med kortare beslutsvägar, kreativa lösningar och en förståelse för våra kunders behov skapar vi värde, både idag och i framtiden. Vi ser alltid möjligheter att utveckla våra relationer, våra kompetenser och vår verksamhet. Ständigt lärande är nyckeln till utveckling och framgång.

Hållbarhet:

Vi värdesätter hållbarhet och strävar efter att vara en ansvarfull aktör i branschen. Det innebär att vi försöker minimera vår miljöpåverkan genom att använda långlivade och energieffektiva material, samt att bidra till ett hållbart samhälle genom att erbjuda hållbara glaslösningar. Vi tror på att bygga för framtiden med hållbarhet i åtanke för att skapa ett bättre samhälle för alla.

Som medlemmar i Glasbranschföreningen är vi med och påverkar branschen i rätt riktning för att ta nästa steg i vår klimatomställning.

Vår approach till Grönt Byggande.

På Cityglas strävar vi efter att vara en ledare inom grönt byggande. Vi tror att det går hand i hand med affärsutveckling och samhällsansvar. Genom att integrera hållbarhet i alla steg av byggprocessen, från planering till drift och underhåll, kan vi minimera vår påverkan på miljön samtidigt som vi levererar kvalitativa och lönsamma projekt.

Corteco gruppen.

Våra bolag är entreprenörs drivna specialister inom tak, fönster, fasad, garage, innergårdar och solcell installationer. Med denna specialistkompetens som utgångspunkt, skapar vi förutsättningar för helhetslösningar genom samverkan mellan bolagen.

Interoc DFF

Interoc Fasad och Interoc Dörr & Fönster ingår sedan juli 2022 i Corteco och erbjuder tjänster inom fasadrenovering samt dörr- och fönsterbyte för såväl äldre fastigheter i behov av renovering som nya bostäder och fastigheter. Många av våra renoveringar har de senaste åren varit miljonprogramsfastigheter med höga krav på energieffektivisering och bestående kvalitet.

Fog & Fönster

För mer än 30 år sedan gick vi i spetsen för det som idag är en bransch inom fönsterrenovering. Vi erbjuder en modern och hållbar lösning som låter dig bevara husets befintliga, stilbildande fönsterkarmar.

Specialbetong Sverige

Specialbetong Sverige är en betongfirma som utför renovering och nybyggnation av P-hus, grundförstärkningar av bland annat byggnader, kajer, vägar och järnvägar i hela Sverige. Dessutom har vi en unik och patenterad lättbetong som heter SENAD®HLWC denna produkt möjliggör många gånger unika, kostnadseffektiva och miljövänliga lösningar för ovanstående områden.

Fasadautomatik

Fasadautomatik är en av Sveriges största aktörer inom tekniska lösningar i fasader med inriktning på sol-/klimatskydd, motorer för rök- & vädringsluckor samt elinstallation och tillhörande styrautomatik.

Neosol

Neosol levererar, monterar och servar solskydd och mörkläggning för offentliga och kommersiella fastigheter. Med över 25 års erfarenhet är man en av Sveriges främsta leverantörer för projektmarknaden.

”Problem är till för att lösas – vi hjälper dig hitta rätt lösning och rätt miljölösning till ditt byggprojekt.”

Patrik Kejroth – Sälj och marknad Cityglas.

Medarebetare.

Patrik Kejroth

Sälj och marknad
070-760 87 46
08-27 38 44

Per Holmberg

Verkställande direktör
070-760 47 47
08-27 38 44

Jakob Weman

Projektchef
070-760 47 43
08-27 38 44

Johan Björk

Projektering
070-566 15 11
08-27 38 44

Patrik Eklöw

Produktionsledare
070-279 59 09

Martin Valsinger

Produktionsledare
070-760 47 41

Kontakta oss.